Change of plans

Flow
Wed 9 Apr 2014 09:13
5:17.1N 052:35.3W Klokken er ni, frokost inntatt, brød bakt, jolla pakket ned for denne gang og vi skal igjen ut på seilas. Vi kaster loss om få minutter. Vi har gjort noen endringer slik at vi setter kursen rett mot Tobago. Vi hadde store planer om Amazonas safari, men det vi ønsket å gjøre ville ta minst to uker i stedet for en, siden veien opp elva dit vi skulle var mye lengre enn tidligere antatt. Vi kastet ny pil på kartet og traff Tobago. Her håper vi å få feiret kapteinens 40års dag ankomstdagen. Da må vil holde ca 5 knop de 600 milene det er til nordenden av Tobago. Vi har sett oss ut byen Charlotteville som første stopp på Tobago. Gratulasjoner til kapteinen kan sendes på mail, telex, satelitt eller postkort. Samtlige er hjertelig velkomne til feiring i Charlotteville.

Vi har tygget Lariam, malariaprofylakse i et par dager nå. Vi tåler pillene godt begge to, men nå ser det ut til at vi ikke trenger mer Lariam. Tobago er ikke like plaget med malariainfisert mygg, men noe er det. Vi får tygge litt på saken.

Oppholdet på Djeveløyene har vært flott. En gledelig overraskelse var at det både var arapapegøyer og aper her. I tillegg til flott natur og spennende historie.