Bantning får mindre og mindre fo kus

Flow
Thu 19 Sep 2013 07:31
17:18.09S 073:37.61E Bantningsresan har fått litt mindre fokus i det siste. Det er ikke mye som ligner på bantning. Det vanker sjokolade både titt og ofte, og når det skal velges kaffe blir det fort varianten “3 i 1”. Det vil si kaffe, melk og sukker i samme. Den er så søt så det holder. Jeg har også forsøkt “2 i 1”, og den skal angivelig ikke ha sukker i seg. Den er også mer enn søt nok. I denne delen av verden bruker en kondensert melk, og den er veldig søt.

Det har ikke tatt helt av på matlagingen ennå, før i går. Da hadde vi jommen i meg lammeskank med poteter, epler og mye annet godt. En liten skvett rødvin ble det i sausen også. Vi får heller ta dette med bantningen en annen tur.

Mary Villa er? Ikke? Da kan jeg fortelle at hun har vært til stor inspirasjon og hjelp om bord. Mary Villa ble nemlig norgesmester i kryssord i 1990! Og hvorfor vet vi dette? Det har seg nemlig slik at vi har kastet oss over nye seire og ydmykelser på kryssordfronten. Eneste trøst og hjelp er en 96 siders lommekryssord"kjempe" som vi fikk arve av mine foreldre da vi møttes i Middelhavet. Dette kryssordleksikonet inneholder nemlig Mary Villas hemmelige våpen og er utgitt av Allers. Inne i permen er det et flatterende bilde av kryssorddronningen tatt da hun vant pokalen i 1990. Kryssord"kjempen" er nok også selv fra disse tider, men er altså vår eneste støtte i denne vanskelige kryssordtiden.

Ellers står genoaen også. Bare synd vi ikke kan presse den maks. Vi trenger godt med hjelp fra den hvis vi skal rekke å komme inn før solen forsvinner i havet på mandag.