Staniel Cay

KISMET
Jan Huls & Ria Sprenger
Sun 24 Feb 2013 23:38
24:10.30N 76:26.94W
 

Na een heerlijk zondags ontbijt met gebakken eieren en spek gaan Martin en ik eerst 2x water halen. Daarna gaan Ria, Monique en ik naar de kerk, de Gethsemane Baptist Church. We worden welkom geheten en krijgen een Hymne-book in ons hand gedrukt, zodat we mee kunnen zingen. Het swingt zo nu en dan aardig. Van de preek hebben we niet veel kunnen verstaan. Na de lunch is het LW en willen we weg, zodat we varen met rijzend water. We hadden echter net zo goed 2 uur later kunnen vertrekken, want de eerst 2 uur schuiven we heel langzaam over de vlakke zandbodem. Bij Stanley Cay moeten we weer over een stuk, waar we alleen met HW over heen kunnen. We zijn daar 2 uur voor HW en hebben op het ondiepste punt nog 30 cm onder de kiel.