Curacao

KISMET
Jan Huls & Ria Sprenger
Thu 10 Jan 2013 21:23
12:06.52N 68:55.34W
 
Dit wordt heet eerste bericht van deze (laatste) reis. We zijn nog niet vertrokken, maar willen toch al vast wat van ons laten lezen.
Wij logeren bij Trudy en Wil. Heel luxe en gezellig. Vanaf morgen gaan we aan boord slapen.
We zijn dagelijks op Kismet aan het werk. Vanochtend hebben we de zeilen er op gezet. Dat is altijd een hele klus. Vooral het grootzeil met zijn zeillatten. Het onderwaterschip is geverfd en ik heb de romp (boven de waterlijn) gepoetst. Ze staat er prachtig bij. We hadden vandaag te water willen gaan, maar de wagen die dat moet doen is kapot. Ze hopen hem morgen weer bedrijfsklaar te hebben.
Maandag komen Arjan en Andrea, vrienden, die in Vinkeveen wonen en een flat op Bonaire hebben. Ze komen bij ons aan boord. Ze willen graag Villatokara zien en Trudy en Wil ontmoeten. Wij brengen ze vervolgens met Kismet naar Bonaire. Daar wil ik met Arjan duiken en daarna beginnen Ria en ik aan de oversteek naar de Dominicaanse Republiek. 4 dagen en nachten.