Klaar

KISMET
Jan Huls & Ria Sprenger
Tue 21 Jun 2011 07:35
38.30.48N 0.13.12E
 
Afgelopen donderdag zijn Riet en Piet langs geweest. Ze zijn op kampeervakantie in Spanje en speciaal voor ons naar Vilajoyosa gereden. Was heel gezellig.
We zijn eindelijk klaar met alle klussen. Pas afgelopen vrijdag is Jesus geweest, die de koperen leidingen voor de koelkast heeft kunnen solderen. Er moest ook een nieuwe compressor in. Zaterdag hebben we (voor John) weer charter gevaren en zondag heb ik de watermaker in elkaar gezet. En hij doet het. In ieder geval hier in de haven. Hij heeft uren staan draaien en 60 liter drinkwater per uur gemaakt. En nog van goede kwaliteit ook.
We hebben afgelopen dinsdag met een Hollands stel (Iet en Rein van Zeijl) gegolfd. Dat was zo leuk en gezellig, dat we ons vertrek 2 dagen hebben uitgesteld, omdat we nog een keer met hen gaan golfen. Afgelopen donderdag hebben we met Rob (zwager van Ria) gegolfd.
Maar woensdag ochtend willen we dan echt vertrekken.