Olhao

KISMET
Jan Huls & Ria Sprenger
Wed 27 Jul 2011 20:53
36.59.55N 7.50.39.W
 
We zijn eergister de rivier de Guadiana weer afgevaren tot vlak voor die hoge brug. Daar hadden we op de heenweg een steiger gezien van een golfclub: Quinta do Vale. We hebben er aangelegd en de volgende ochtend de golfclub gebeld. Ze zijn ons komen halen en we hebben er heerlijk gegolfd. Zo heerlijk, dat we voor de volgende ochtend nog een keer hebben afgesproken. We kregen toen een buggy mee, waarmee we vlak bij de boot konden komen. En vanochtend weer terug.
Vanmiddag zijn we de rivier uit gevaren en nu liggen we in een soort waddengebied bij Faro voor anker. Ook hier heerlijk rustig. Morgen nog 15 mijl en dan zijn we in Vilamoura, waar vrijdagavond Mirjam en Trudy aan boord komen. Ze blijven een week. We zullen vast wel terug gaan naar waar we nu liggen.