keelcooler

KISMET
Jan Huls & Ria Sprenger
Sat 11 Jun 2011 20:40
38.30.48N 0.13.12E
 
We hebben een drukke week achter de rug, maar de koelkast doet het nog steeds niet. Er is nu al 2x iemand geweest, die na gezien te hebben wat er moet gebeuren, zegt, dat hij dat niet kan. Ze denken, dat er stekkertjes moeten worden aangesloten, maar dat zou ik zelf ook wel gekund hebben. Aan de nieuwe keelcooler zitten 2 koperen pijpjes die aan de bestaande pijpjes gesoldeerd moeten worden. Maandag schijnt er iemand te komen, die dat kan. Als dat gebeurd is, kan ik eindelijk de watermaker weer in elkaar gaan zetten.
Het kastje voor de CD's is klaar en goed gelukt. De grote hor voor de kajuitingang is klaar en 4 horretjes voor de patrijspoorten zijn al 2x gelakt.
Ria heeft het met Anneke bij Hennie erg gezellig gehad. Helaas is op de terugweg op een parkeerterrein bij een supermarkt een ruitje van de auto ingeslagen en zijn 2 tassen gestolen. Gelukkig zaten er alleen toiletartikelen in (maar ook een dure bril van Anneke en dure crèmes). Maar het is toch een heel gedoe met aangifte doen bij de Guardia Civil en verzekeringen.
Vandaag hebben we John een groot plezier gedaan. Hij had een groep jongen lui, die vandaag wilde varen. Hij had maar 1 boot ter beschikking en dat was niet genoeg. Dus hebben wij vandaag Kismet als charterboot laten varen. Tien jongelui en John er bij aan boord. Het varen betekende naar een klein eilandje voor Benidorm (vlakbij), daar aan een mooring en wat spelevaren.