Palma de Mallorca

KISMET
Jan Huls & Ria Sprenger
Sat 23 Apr 2011 15:14
39.33.61N 2.37.67E
 
We hebben de afgelopen dagen in baaitjes voor anker gelegen. Vannacht in Sol de Mallorca, overdag een prachtige, maar drukke baai. 's-Avonds is er geen restaurant open. alle schepen gingen weg. We begrijpen nu waarom. We hebben liggen rollen en nauwelijks kunnen slapen. 
Nu is echter het eten en het water op. Morgen is het zondag en eerste paasdag en maandag zijn de winkels hier ook dicht. Daarom zijn we nu maar vast naar Palma de Mallorca gegaan, nog net op tijd om boodschappen te doen. We zijn in 3 marina's hier weggestuurd: vol, geen plaats. Het is hier hartstikke druk en er zijn nog zeilwedstrijden met grote 12 meter schepen ook. We hebben nu een plekje gevonden, min of meer aan de stadskade, maar eigenlijk prima en niet zo krankzinnig duur als in de gerenommeerde marina's.