Απουσία τριών εβδομάδων

Armenistis
Wed 9 Jun 2010 12:57

Μετά από απουσία τριών εβδομάδων στην Ελλάδα, πίσω στην Martinique από όπου ο Αρμενιστής θα φορτωθεί για την επιστροφή του στην Μεσόγειο.

Το σκάφος το βρήκα εντάξει παρόλη την ζέστη και την υγρασία. 30-35 βαθμούς Κελσίου πολύ ζέστη και οι ανεμιστήρες δουλεύουν στο φουλ για να μπορώ να μείνω μέσα. Βροχή κάθε μέρα από 3 λεπτά έως μιά ώρα, άλλες φορές ψιλή βροχή άλλες χοντρή νεροποντή.

Η κίνηση στην Μαρίνα λίγη, τα σκάφη έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν, όμως μην φανταστείτε λιγότερα από 1.000 σκάφη. Κάθε τόσο βγαίνει και ο ήλιος που στεγνώνει τα πάντα σε λίγη ώρα. Ο αέρας σταθερά 5-15 κόμβους και καμιά φορά όταν έρχεται μπουρίνι φθάνει και τους 30 κόμβους.

Άρχισα την προετοιμασία για την φόρτωση, κάθε μέρα η ημερομηνία άφιξης του βαποριού αλλάζει, μία μέρα μπρος μια μέρα πίσω μ' έχει τρελάνει. Οι περισσότερες δουλειές έχουν γίνει μένει να βγει η μαΐστρα, να ξεβιδωθεί ο πιλότος, να βγουν το μπίμινι και το σπρέυχουντ και να δεθεί καλά η βάρκα στο κατάστρωμα. Μου έχει ζητήσει το καράβι να είναι δύο επάνω όταν μπω στο καράβι αλλά θα κάνω την παλαβή, ελπίζοντας ότι θα έχει καλοκαιρία όταν μπαίνω στο καράβι. Σας βάζω και φωτογραφίες από το Dockwise που ήδη βρήκα κια θα προσπαθήσω να πάρω όταν μπαίνω the ''real thing''

JPEG image

JPEG image

JPEG image