Flores

Scherezade
Hans Hansen
Thu 3 Jul 2014 07:36
Do morgen 06.30 over een uurtje zijn we in Flores, Porto da Sales aan de zuidpun, we zijn er aan toe, de koelkast is leeg behalve een wat scharrige bloemkool, een pakje zuurkool, sapjes en bier. Straks snel op zoek naar een wasserette, zowel onze kleren het beddegoed als wijzelf kunnen wel een wasbeurt gebruiken, dan een supermarkt en ontbijten. Lijstje met kleine klusjes aan de boot, morgen een ndag om het eiland wat te bekijken en dan weer door. De tijd begint te dringen. De vooruitzichten wat betreft de wind zijn weer niet gunstig. Nieuw hoge drukgebied ten Noorden van de Azoren, maar goed het heet niet voor niets het Azoren hoog. Het laatste rif dat we zetten was op weg van Guadeloupe naar St Maarten. Het merendeel van de Atl. Oceaan over zonder een rif, ongehoord.