vriijd.morgen 48:45.1N 2:30.0W

Scherezade
Hans Hansen
Fri 18 Jul 2014 07:23
Woensag op weg naar Treguier hard op de motor varend om nog op tijd voor sluitingstijd van de horeca te zijn. Plotseling motor alarm: koelwater te heet. V snaar van de ijskastcompressor was gebroken en had de V snaar van de waterpomp beschadigd. Kostte een uurtje sleutelen om dat weer voor elkaar te krijgen. Vlak voor volledig donker meerden we in Treguier af. Waren nog net op tijd voor een biertje. Donderdag kleren gewassen, ontbeten bij de patissier op het plein van Treguier. Eten gekocht, nieuwe reserve Vsnaar gekocht, diesel getankt en 's middags vertrokken naar Ile de Brehat. Aan de zuidkant geankerd waarna het begon te waaien en regenen. Toch maar niet op het eiland gewandeld en toen we teveel begonnen te rollen zijn we verkast naar de rivier Trieux waar we in de luwte met een prachtige avondstemming hebben geankerd. Vanmorgen om 5.30 vertrokken om het tij mee te hebben naar St Malo. Komen daar om ongeveer 13.00 aan. Weekend genieten in St Malo. Dan door naar Nederland.