Na de eerste kleine tocht: Newport!

Scherezade
Hans Hansen
Fri 8 Jun 2012 12:02
"41:29.2N 71:19.5W"

Gisteren zijn we vertrokken en hebben we onze eerste kleine testvaart gehad van 3,5 uur (dan wel op de motor en in de stromende regen) en zijn we net voor het donker aangekomen in Newport. Aangelegd aan de 'fuel dock', lekker een douche genomen in de marina en 's ochtends vroeg nog even de tank volgegooid. 
Met een windsterkte van 2.2 knopen (oftewel 0) varen we zo uit en gaan we de oceaan op! Robert staat hier rechts heerlijke eieren met spek te bakken, zodat we een goede basis hebben voor op zee. Als het goed is komen we ongeveer over 5 tot 6 dagen op Bermuda aan als er zo weinig wind blijft staan. Maar.. de kans is groot dat er vanavond een klein beetje wind komt, dus dan zouden we er wat sneller over doen (zo'n 4 dagen). We hebben er zin in!

JPEG image