voortgang

Scherezade
Hans Hansen
Wed 4 Jun 2014 21:28
Naar we vrezen wordt dit het eerste en gedurende de reis ook het laatste bericht. De vlucht van BA zat behoorlijk vol en mijn hand bagage moest in het ruim. Daarin zaten naast  een macbook pro, 2 camera's, medicijnen maar ook  de iridium telefoon etc etc.
De handbagage is onvindbaar. Het vervelendst is het kwijtraken van de iridium. Daarmee vervalt het kunnen sturen van berichten onderweg. Weerkaarten kunnen we nog wel binnenhalen via de SSB ontvanger. Gribfiles lukt niet meer. Zeilen op de ouderwetse wijze dus. We zijn nu een dag in St Lucia het schip klaarmaken. Morgen ( do) der laatste boodschappen en dan door naar Martinique en eventueel St Maarten, hebben we daar wifi kan nog een berichtje verstuurd worden.
Voorlopig zitten we met een biertje op het terrras, nog een laatste pizza bij Ole. En wachten morgen af.
Voordat we echt het 'ruime' sop kiezen kijken we uiteraard naar de weersontwikkeling en laten we via de weblog weten wat en wanneer we wat doen.
Lfs voor jullie allen