aankomst le marin martinique

Scherezade
Hans Hansen
Sat 7 Jun 2014 11:57
Vrijdagmiddag 6/6 vertrokken uit Rodney Bay. Kort stukje van 30 mijl naar Martinique, zuidelijk puntje: Le Marin. Grote jachthaven, alle voorzieningen, dat we zelf een plekje zochten aan de steiger werd niet in dank afgenomen maar ik speel dan maar de onnozele niet frans sprekende tourist. Kunnen blijven liggen tot morgenochtend. Provianderen gaat zo makkelijker dan met het bootje. De haven ligt propvol ook alle moorings. Autootje huren en naar de grote Carrefour om te provianderen. 's Avonds waren we daarmee klaar.
Zaterdag ochtend 7/6 ontbijten op terras met verse jus, koffie en croissants zolang het nog kan. Weerbericht ophalen en dan naar het Noorden. BVI of St Maarten. DE watermaker is startklaar gemaakt zodat we die kunnen testen voor we ‚echt’ vertrekken.