Atlantic day 7

S/Y Stereo
Kristen Thorsen and Lene Nyheim
Sat 14 Jun 2008 15:17
48:07.1N 12:55.3W
 
Calm seas and slow sailing again. Veering a bit too north for upcoming winds, but weather is picking up the next days for better sailing. On Johns morningwatch  saw a pod of 6-7 small whales coming straight at the boat startboard side, ducked under and swam alongside. By the time he got the camera out, they had swam away. Pretty good though!. I bit rain in the morning for preparings us for the UK weather.
 
Distance sailed last day 111nm, distance total 988nm
 
Rolig sjø og sakte seiling igjen. Vi er litt for nord for vind, men vinden tar seg opp iløpet av de neste dagene. John morgenvakt så han en flokk med 6-7 småhval som kom rett mot båten på styrbord side, dukket under, opp og langs babord side. Han løp etter kamera, men da hadde de allere svømt avgårde. Ganske flott uansett!. Litt regn om morgenen til å forberede oss for englandvær...
 
Utseilt distanse siste døgn 111nm, utseilt totalt denne etappe 988nm