Atlantic day 4

S/Y Stereo
Kristen Thorsen and Lene Nyheim
Sat 24 May 2008 13:03
33:03.2N 52:19.7W
 
Fine sailing yesterday, with 20kts winds pushing us homewards. Some good size waves - maybe 15ft -  makes for a decent lookout. Kristen made a decent curry (usually Lene makes these). John is in a competetive mood with other boats, and wants more speed. The new damaged sail is hard to repair, not sure if we can.  Last night we sailed between fronts, black all around us, but stars above - very beutiful.
 
Distance sailed last day 164nm, distancse total 631nm - making good speed.
---
Fin seiling igår, med 10-12m/s dytter oss hjemover. Vi får noen skikkelig store bølger av og til, kanskje 5m - som gir fantastisk utsikt. Kristen lagde en grei curry (Vanligvis er det Lene som lager disse). John konkurrerer med andre båter, og vil ha mer fart.  Det ødelagt seilet er vanskelig å reparere, usikkert om vi kan. Inatt seilte vi mellom fronter, helt svatr rundt oss, men stjerneklart over oss - veldig flott.
Utseilt distanse siste døgn 164nm, utseilt totalt 631nm - gjør god fart.