Atlantic day 9

S/Y Stereo
Kristen Thorsen and Lene Nyheim
Thu 29 May 2008 12:26
35:57.7N 38:53.5W
 
Lene doing dishesSlowish going now, little wind around our current position. Lene is fresh about the boat with the nice conditions. We're all discussing tactics, boats, equipment and gossip (John is a fountain of good stories). We're all getting used to the Atlantic rolls at all meals except dinner (they are actually quite nice).  We've got dolphin visiting a couple of times a day now. Yesterday dolphin spouted dolphin-snot crossing the bow at Lene watching them. Another actually slapped its tailfin and splashed at John. We've also spotted turtles, plastic bottles, floating rope, bouys with radar reflector (at great speculation).
2nd day of spinnaker sailing.
Distance sailed last day 111nm, distance total 1328nm.
 
Det går sakte, lite vind rundt vår posisjon. Lene er frisk rundt omkring båten med rolig forhold. Vi snakker masse rart, taktikk, båter, ustyr, om folk (John er en uutømmelig kilde av historier). Vi er godt vant med Atlanter-rundstykker til alle måltider untatt middag (de er faktisk ganske bra). Vi har besøk av delfiner et par ganger om dagen nå. I går sprutet en delfin delfin-snørr på Lene mens den krysset foran baugen. En annen slo halefinnne og sprutet på John. Vi har også sett skilpadder, plastflasker, flytende tau, bøyer med radarreflektor (mye spekulasjon rundt de). Andre dag med spinnakeren oppe.
Utseilt distanse døgn 111nm. Utseilt totalt 1328nm