Atlantic day 3

S/Y Stereo
Kristen Thorsen and Lene Nyheim
Tue 10 Jun 2008 11:19
45:05.3N 24:42.2W
 
Good sailing now with 20kts wind SE. However, "loosing" ground eastwards to north. We'll sail another day or two before changing course. Right now close hauling around 65degrees to the wind.
Had tuna for dinner yesterday, restaurant-class!. Very good. The reel hung up on us, we'll not be fishing anymore this leg. S/Y Fru Larsen called us on the satelitephone, and announced they'd departed Horta a day after us. We're updating them with weather an positions daily also.
 
Distance sailed last day 172nm , Distance total 450nm
 
Fin seiling med rundt 10m/s SØ, men mister høyde til øst og trekker nord. Vi seiler en dag eller to før vi endrer kurs. Siste dagen har vi seilt rund 65grader på vinden. Vi hadde tunfisk til middag igår! - kjempegodt!. Snella på fiskestanga hang seg opp og ville ikke gi seg, så nå er det ikke mer fisking. S/Y Fru Larsen ringte oss på satelittelefonen og fortalte de dro fra Horta dagen etter oss.  Vi oppdaterer de med posisjoner og vær daglig også.
 
Utseilt distanse 172nm, utseilt totalt 450nm