Atlantic day 10

S/Y Stereo
Kristen Thorsen and Lene Nyheim
Fri 30 May 2008 12:19
36:22N 36:37W
 
Another slow day with little wind. Not much happening except chatting and hunting for creaks and squiks again.  Had  two small squalls washing down the boat last night. Also crew got really excited when a blip showed up on the radar - maybe another sailboat ?  - but no, a tanker. We had two tankers passing by. 3rd day spinnaker up.
 
Distance sailed last day 112nm, distance total 1440nm
 
Nok en treg dag. Ikke mye som skjer, bortsett fra skravling og jakte på knirkelyder igjen. Vi hadde to regnbyger som vasket båten inatt. Mannskapet ble engasjert når en liten prikk på radaren dukket opp - kanskje en annen seilboat? - nei, et stort tankship. Vi møtte to tankship som seilte forbi. 3de dagen med spinnakeren oppe.
 
Utseilt distanse siste døgn 112nm, utseilt total 1440nm