Atlantic day 8

S/Y Stereo
Kristen Thorsen and Lene Nyheim
Wed 28 May 2008 12:29
35:30.8N 41:05.6W
 
John on deckVery light wind (<10kts) we gave up normal sails, and after putting a repaired spinnaker halyard in (another trip in the mast), we hoisted the S-dotted spinnaker. Easy conditions relaxes the crew, and Lene made her favourite, pasta bolognese for dinner. Light winds also makes for boring nightshifts. John reads up on audiobooks and relaxes on deck. Thanks for textmessages on satphone, always appreciated!.
Distance last day 119nm, Distance total 1217nm
 
 
Lene SpinnakerMed lite vind (<5m/s) ga vi opp vanlige seilplan, og etter å fått i ett nytt spinnakerfall (nok en tur i masta) fikk vi opp den S-prikketede spinnakeren.  Mannskapet slapper av i lette forhold, og Lene lagde favoritten sin pasta bolognese til middag. Lite vind gir også kjedelige nattevakter. John leser lydbøker og slapper av på dekk. Hyggelig med tilbakemeldinger på satelitttelefonen!.
Utseilt siste dag 119nm, utseilt total 1217nm