Itäisellä pallonpuoliskolla

Namihani
Orvo Siimestö
Tue 8 Jun 2010 17:20
51:07.103N 01:18.692E

Pitkästä aikaa itäisellä pallonpuoliskolla!

Tervehdys, tukijoukot Suomessa!

Vietettyämme leppoisen ja herkullisen sunnuntai-illan Weymouthissa, lähdimme maanantaina puolenpäivän aikaa suunnistamaan Brightonia kohti. Matka sujui kuitenkin sen verran helposti, että päätimme suhauttaa samantien Doveriin asti. Dover on yksi Englannin itäisimmistä satamista ja täältä on Englannin kanaalin yli Ranskan puolelle matkaa vain noin 20 meripeninkulmaa.
Tulomatka tänne sujui tosiaan sutjakkaasti. Gastien välillä oli toki merkittäviä eroja yövuoron miellyttävyydestä. Isällä ja mulla kävi hyvä tuuri, eikä vesipisaroita paljon näkynyt. Pepellä ja Ipillä ei ollut ihan niin hyvä tuuri. Nyt ollaan kuitenkin perillä ja ensimmäinen kaupunkikierros on jo ehditty tehdäkin.
Tarkoituksenamme on lähteä huomenna aamupäivällä Englannin Kanaalin toiselle puolelle Ranskaan ja sieltä sitten suoraan eteenpäin Hollannin puolelle. Poikani Kalle (7v) on tutustunut koulussa kevään aikana Hollantiin liittyviin juttuihin ja en oikein tohdi mennä kotiin voimatta kertoa hänelle kuulumisia Hollannista. Veneessä roikkuu sitä paitsi jo etukäteen kiinnitetty Kallen tekemä tulppaani.
Nyt tarkoituksenamme on lähteä kaupungille katsastamaan ravintoloita. Ensimmäisen tiedustelun pohjalta kaupungista näyttäisi löytyvän ainakin pari italialaista ravintolaa.
Koko Namihanin miehistö lähettää kaikille lukijoille hurjan paljon terveisiä. Mieliala on täällä tosi korkealla, eikä töistä tai muista velvollisuuksista muista enää mitään.

All best wishes,
Katja&co