Waymouth

Namihani
Orvo Siimestö
Sat 5 Jun 2010 16:31
50:36.634N 02:27.363W

Muutoksia miehistössä Waymouhtissa.

Matkaa on tehty mukavin päivätaipalein ja nyt ollaan idyllisen tuntuisessa Waymouhtissa. Tosin tällä hetkellä kokemukset rajoittuvat satamasta näkyvään maisemaan, mutta se on kiva. Satamaan tultiin avautuvan sillan kautta ja saimme odotella reilun tunnin. Kyllä kannatti! Nyt olemme kuin luojan kukkarossa ja kaupungin keskustassa.
Olli lähtee huomenna junalla Lontooseen ja Katja tulee illalla veneelle. Ollin mukanaolo Biskajalla oli etukäteen arvioiden suuri helpotus, sillä Ollin kokemus olisi voinut olla hyvinkin tarpeen. Nyt kaikki meni helposti, mutta siitähän ei voi etukäteen lähteä. Kiitos Olli, että käytit parasta purjehduskauden alkua Namihanin kotimatkaan:
Orvo

Kiitos vaan Orvo kauniista sanoista, hieman liioiteltua tekstiä. Kiittäminen kuuluu minulle kun olen saanut taas kerran olla Namihanilla. Tämä purjehdus on ollut erittäin onnistunut, paremmin on mennyt kun alunperin aavistin. Seura on ollut loistavaa ja asiansa osavaa.
Aikataulu Biskajan nopean ylityksen jälkeen on ollut väljää ja vene on kulkenut eteenpäin purjehtien tai oikeastaan moottoroiden satamasta satamaan mukavia ravintoloita etsien. On ollut mukavaa kun olen saanut tutustua muutamaan uuteen satamaan. Täällä Weymouthissa satamakapteenin oman muistin mukaan Namihani on ensimmäinen suomalainen vene. Tuskin asia ihan näin on, ei Suomen lippu kuitenkaan ole täällä yleinen näky.
Namihanille toivotan nopeaa ja turvallista kotimatkaa. Vaikka koti-ikävä polttaa ottakaa purjehdus varmanpäälle.
Kiitokset Orvolle!
Olli