Ei uutta länsirintamalta

Namihani
Orvo Siimestö
Thu 30 Jul 2009 16:50
41:07.277 N
21:10.219 W
 
Elämä veneessä on taas palautunut entisiin kuvioihin eli taas vastaista tuulta 20 solmua eli 10 m/s. Saimme tässä kuitenkin nauttia n vuorokauden ajan ihmeellistä olotilaa eli ajoimme moottorilla ja vene oli kerrankin vaakasuorassa. Ruokailuhetkistä tuli jotakin, johon emme vielä tällä reissulla olleet tottuneet, saatoimme istua rauhassa katetun pöydän ääressä. Oi mitä ylellisyyttä.
Sääennusteet lupaavat tuulen muuttuvan huomiseksi pohjoiseen ja silloin on edessä juhlahetki eli ensi kertaa tällä matkalla saisimme lasketella sivumyötäiseen. Lauantaiksi on luvassa tyyntä ja silloin moottori saa laulaa sydämensä kyllyydellä ja ajamme loppumatkan moottorillla satamaan( Ponte Delgadoon) n100-150 mpk. Sunnuntaina olisimme näillä näkymin perillä.
Säätila on tuulta lukuunottamatta ollut kovin sopiva n 20 astetta yöt mukaanluettuna, ei hikoile eikä palele.
Viimeksi kun kirjoitin blogia olin kovasti huolissani malarialääkityksen loppumisesta keskenkaiken, mutta voitte olla huoletta. Jostakin pilssin pohjalta löytyi pullo kyseistä lääkeainetta ja lääkitys pääsi jatkumaan keskeytyksettä.
No ei tässä muuta kun loppukiriä ottamaan.
 
T Olli