Matka etenee.

Namihani
Orvo Siimestö
Sun 26 Jul 2009 16:15
46:15.350N 11:10.670W
 
Terveisiä taas.
Matka on edennyt maileissa aivan mukavasti. Sää on ollut sitä mitä on annettu eilisen aurinkoisen päivän jälkeen. Yöllä oli kohtalinen lounaistuuli ja vene eteni hienosti yli kuutta solmua. Sade alkoi klo 6 UK-aikaa ja on jatkunut sen jälkeen. Eipä tässä hätää. Ennuste säästä saatiin vasta taikomisen jälkeen, mikä on sekin jäänyt viime aikoina tekemättä. Ehkä taika oli sen takia voimakkaampi. Pyrimme nyt, jos mahdollista kohteesta länteen, koska sieltä näyttäisi olevan tulossa ensimmäiseksi parempia tuulia. Veneessä ei ole ollut mitään suurempia ongelmia, vaan Namihani on hoitanut oman osuutensa hyvin. Pientä puuhaa aina rittää, mutta sehän kuuluu asiaan ja pitää miehistön virkeänä. Kapinointia ei ole vielä esiintynyt eikä kukaan ole joutunut lankulle.
 
Hyvää sunnuntaita kaikille lukijoille! Matkaa on nyt jäljellä Azoreille 832 nm.
 
Terveiset Orvolta ja koko miehistöltä