Vihdoinkin Atlantilla!

Namihani
Orvo Siimestö
Fri 24 Jul 2009 13:17
048:53.163 N
5:50.641 W
 
klo 13.55 ranskalaista aikaa
 
Tässä sitä nyt sitten mennään ja nautitaan kuoppaisesta, mutta aurinkoisesta menosta Atlantilla. Englanti ja mukavan oloinen Falmouth jäivät eilen illalla taakse. Edessä on vielä n. 1100 mailia ennen kuin Azoret näkyvät. Illalla lähdettiin liikkeelle kevyessä tuulessa, moottorilla! Yöllä keli muuttui matkaesitteessä mainituksi eli tuulta, sadetta ja aaltoja. Tuulikin oli sitä mitä se on ollut lähes kokoajan, Lounaasta n. 10-15 m/s. Nautimme juuri Cabin Boyn ( Pepe) valmistamaa pyttipannua oluen kera. Jotta matka ei olisi pelkästään makkaran syöntiä, niin Orvo viritteli uistimen uimaan veneen perään. Jos vaikka saataisiin ennen " maalia " kala-ateria.
 
Hauska pieni yksityiskohta; tuossa 70 mailin päässä meren syvyys tippuu n. 100m:sta noin 2,5 kilometriin! Jospa merikin tasoittuisi silloin vähän.
 
Meillä on hieman ongelmia datayhteyksien kanssa, joten blogien kanssa päivitykset tulevat hieman epäsäännöllisesti, laitamme kuvia sitten Azoreilta.
 
Terveiset Namihanillta
 
Junnu ja muu miehistö Kippareineen!