Namihani Kielissä

Namihani
Orvo Siimestö
Tue 15 Jun 2010 16:06
54:20.469N 10:09.602E

Namihani kotivesillä Kielissä

Nyt ollaan sitten Itämeren puolella ja vuorovedet voi unohtaa. Kun Kanarialla ennen lähtöä ajatteloin tätä tilannetta tulevaksi, niin tuntui, että silloinhan ollaan jo melkein kotona. Näin kai se onkin, toivottavasti, mutta kyllä matkaa on edelleen lintusuoraan 600 mailia ja käytännössä jonkin verran enemmän. Yhtä kaikki, lähellä ollaan!

Matka Helgolandista Kielin kanavan länsipäähän eilen ja kanavamatka tänään menivät helposti ja leppoisasti. Pepe ja Ipi olivat mukana koko matkan Bayonasta Portugalista Kieliin asti. Matkaa kertyi kaikkiaan reilut 1300 mailia ensin Biskajan yli, sitten Kanaalin rannikkoa Doveriin, Kanaalin ylitys ja sitten Ranskan , Belgian ja Hollannin kautta Saksaan. Todella lämpimät kiitokset molemmille kavereille siitä, että olette kestäneet matkan hyvät ja vähemmän hyvät ja kipparin niin pitkän ajan.

Jaakko Rantasalo, Harto Räty ja Lasse Vänskä tulevat torstaina. Yritän panna veneen sitä ennen sellaiseen kuntoon, että voimme lähteä perjantaina purjehtimaan kohti Suomea. Tavoitteena on kovasti olla Juhannuksena saunassa! Eiköhän tuo onnistune.

Terveiset taas koko miehistöltä.