Perillä Puerto de Moganissa

Namihani
Orvo Siimestö
Mon 14 Sep 2009 16:09
 
Retken päätepiste on nyt saavutettu, paikka veneelle löytyi aivan sopimuksen mukaisessti, aurinko paistaa , kontakteja naapuriveneilijöihin on tullut paljon ja kontaktiverkko on jo melkoinen. Pari paikallista ystävää on jo hakemassa meille kämppää ja Katjan perheelle joulun ajaksi tyhjäksi jäävää ystävän asuntoa jne, jne. Tarkoitus oli tehdä tästä summeeraus koko purjehduksesta, mutta pakkpo on jättää se huomiseen, kuntänään on vain ollut ohjelmaa liian paljon.
 
Joka tapauksessa matka alkoi 30.6 ja nyt on oltu reissussa jo kaksi ja puoli kuukautta. Matkaa on kertynyt logiin 4300 mailia eli n. 7700 km. Alkumatkan vastatuulet ovat jo unohtuneet ja purjehdus lämpimässä myötätuulessa tuntuu olevan normaali olotila. Silti koko matka oli upea kokemus, kiitos siitä kaikille miehistön jäsenille ja tukijoukoille.
 
Kirjoittelen paremman yhteenvedon huomenna. Nyt on täällä etelässä siestan aika ja täytyy opetella paikallisille tavoille.
 
Terveisiä kaikille lukijoille!
Orvo.