We made it!

Friskus
Fri 3 Jun 2016 07:26
Det ble en magisk innseiling mot Fastnet Rock i solnedgangen. Anslagsvis 50 delfiner, hvaler og seler møtte oss og laget en fantastisk ramme for ankomsten. Etter en rolig motorseilas langs sydvestkysten av Irland gikk vi i morgentimene opp elva til Cork. Soloppgangen over de irske heiene møtte oss og vi følte vi var på elvecruise. Kontrasten fra det store Atlanterhavet var enorm!
 
Nå ligger vi vel fortøyd i tjukkeste Cork, har nytt en ankerdram og er i gang med spyling av alt salt. I kveld blir det feiring på Irsk pub, med Guiness, levende musikk og Irish Coffee, før mannskapet mønstrer av lørdag morgen.
 
Dette har vært en fantastisk tur med et fantastisk mannskap. Tusen takk til Hans Petter, Anthon, Terje og Vegard for uvurderlig hjelp til båtransport, hyggelig kameratskap og en strålende tur. Jeg er veldig glad for turen vi har hatt. Spesielt er jeg glad for at vi har klart å seile trygt uten å ta sjanser vi ikke kan mestre og det nærmeste vi har kommet sykdom, skader eller lignende er 1 stk. plaster på et lite sår!
Skriver mer senere med bilder når vi har kommet mer på stell.
 
 
Frode
 
 
 
Posisjon: Cork City Harbour
Vind: Stille
Vær: Skyfritt og sol, 25 grader
Utseilt distanse siste døgn: 126 nm
Utseilt distanse fra start Horta: 1382 nm
Utseilt distanse fra start Antigua: 3852 nm
Utseilt distanse fra Leangbukta: 10210 nm