Atlantic 22:49.39N 21:14.21W

Friskus
Wed 25 Nov 2015 12:12
Det er fjerde dagen med kuling nå. Vi styrer 225 grader rettvisende kurs på babord halser. Har 3 rev i storseilet og halveis innrullet fokk. Alt er under full kontroll, men veldig behagelig er det ikke. Har brukket toppspilen i storseilet og festet til fiskestangen, ellers fungerer båten utmerket. Vårt nye mannskap viser seg også å fungere veldig bra. Ønsker oss mindre vind, og gjerne litt dreiende slik at vi enten kan stå rett mot St.Lucia på babord halser, eller jibbe til styrbord og gjøre det samme. Bananklasen har fått hard medfart, så vi spiser allerede av den (men må kaste en del halve, kræsja bananer).
 
Alle er ganske slitne nå, selv om vi har kommet inn i OK soverytme. Elise har som vanlig vært mest plaget av bølgene, men i hele går var hun i alle fall i humør til å spille på skjerm, så veldig dårlig er hun ikke. Blir stadig litt bedre. Akkurat nå er det “hytte” under salongbordet der de to minste ser på Flåklypa. Elise ligger på lugaren og spiller. Oppe sitter Elisabeth og nyter solen mens Will styrer. Emily tar seg en velfortjent hvil på lugaren. Skipperen skal til å legge seg nå etter 0400-1000-vakten.
 
Hilsen Frode