Christmas workshop (22:48.53N 25:35.15W)

Friskus
Fri 27 Nov 2015 12:11
Dag 6 på havet og bølgene har roet seg litt. Det samme har vinden, noe som har gjort at det ble litt motorkjring i natt da det begynnte å slå noe voldsomt i riggen. Motor er bra- da får vi kjørt watermaker og tatt en etterlengtet dusj. Vi merker at vi kommer nærmere og nærmere tropene. Det er ca 26 C oppe og dermed er skyggen nede kjærkommen. På dagtid er det shorts og t-skjorte-vær, men på nattevaktene kommer fremdeles stillongsen på.
 
Det var ca 220 båter som startet på sammen tid, men nå kan vi ikke se noen av dem, hverken på AIS eller med øyet. Dere der hjemme kan sikkert se hvor de andre er ifht oss, men det ser ikke vi ; )
Idag har det vært juleverksted her og vi har nå fått 3 fine nisser til å pynte med. Vi tenker på dere der hjemme som snart starter med diverse juletradisjoner uten oss. Vi kommer sterkere til bake neste år!