Land i sikte (14:07N 60:42W)

Friskus
Fri 11 Dec 2015 11:12
Land i sikte! Nå kan vi se St.Lucia der borte i varmedisen. Det er sol og 26 grader, vi har 15 nm igjen av en seilas på 2766nm, slett ingen “søndagstur”!
 
Jeg vet ikke om mine forventninger til dette var feil, eller om vi bare har hatt det litt tøffere enn andre, men jeg synes den konstante bevegelsen vi har vært i har vært veldig slitsomt. Noen perioder med blikk stille hav hadde jeg nok sett for meg, selv om det også betyr null vind. Unsett, nå er vi her, vi har klart det- Been there-Done that!
 
Vi har spurt ombord hva de forskjellige gleder seg mest til ved å komme til land, og svarene ble som følger:Ikke bølger, at senga står stille, en kald øl, en stoooor is x2, kald drikke, en til kald øl.
Dette er altså siste oppdatering fra satelittelefonen for denne gang. Når vi kommer på nett skal jeg legge ut bilder fra seilasen og video fra oktober og november, så det er bare å glede seg!
 
Over og ut fra Atlanteren
Elisabeth