Swimming ( 20:57N 33:46W )

Friskus
Tue 1 Dec 2015 11:17
Nå har vi hatt noen dager med lite vind, og siden værmeldingene nå begynnte å varsle mer vind de kommende dagene sa skipperen at om vi skulle bade midt i atlanteren måtte det bli NÅH. Jippi!! Det er mange ombord som har gledet seg til det. Badestigen ble fisket frem, sikkerhetsline ble lagt ut og badetøy ble tatt på i en fart. Temperaturen viste 25 grader og vannet var veldig salt da vi hoppet uti. Vannet er klart og knall blått, så det ble noen kule filmsnutter under vann med GoPro kameraene våre også. Silje er den tøffeste 5-åringen jeg vet om, så uredd hopper ut midt i atlanteren, og drar seg selv inn igjen i tauet. Elise badet også ,men Øyvind ville ikke. Vi ble uti ganske lenge til vinden begynnte å komme igjen, og da ble det mirakuløst nok tid til litt soltøring på dekk. Slett ikke værst, men det er jo den type opplevelser jeg(ihvertfall) har ventet på.
 
Ellers så spilte Will og Øyvind et lite slag monopol, det tok “bare” 3 timer. Noen flere store fisk har vi ikke fått ennå, til tross for at snøret har hengt uti konstant på dagtid. Flygefisk har vi imidlertid fått. Først en bitteliten, som Elise skrek så høy av at man skulle tro den var et monster.Deretter fant vi en ganske stor(dvs 15 cm lang) på dekk en morgen.Vi har også sett ddem fly over vannet, og de flyr ca 4-5 m og 1,5 m opp i lufta.Merkelig nok ser vi fremdeles fugler her ute også.De er jo veldig langt fra land nå, men vi regner med at de sover på vannet.
 
Vi har også kommet såpass langt vest at vi har stilt klokka en time, så nå er vi på GMT –1.