Nybakte boller og andre boller ( 17:36.00N 45:03.00W)

Friskus
Sat 5 Dec 2015 11:36
Det ikke alltid like lett å holde barna i aktivitet, men idag hadde de ønsket seg å bake boller. I 8 knops fart og delvis på skrå klarte vi å putte oppi de rette ingrediensene, og etterhvert også å trille ut både rosinboller og kanelboller. Vårt engelske mannskap syntes de norske bollene smakte fantastisk. Ellers går det mye i skjermspilleing for barna, både hjernedøde og hjernetrimmende spill, + engelsk.
 
Noe vi har hatt veldig mye bruk for på denne overfarten er antiskli. Hele stuebordet har en tykk duk med blå antiskli på, det samme har kartbordet og kjøkkenbenken.Dette har spart oss for mye opprydning og søl fra ting som ikke har veltet ned på gulvet i bølgene. Igår tok antisklien oss imidlertid til nye høyder da Øyvind og jeg prøvde oss på Scrabble, men måtte begynne på nytt etter å ha lagt en gjennomsiktig antiskli oppå spillbrettet. Matbokser i myk silikon( dvs med stor friksjon) har vi også brukt til både frokost og middager, da ting har en tendens til å skvulpe over i glatte, runde boller.
 
Til middag iged ble det en deilig fiskegryte med Mahi-Mahi, laget av Emily.Vi føler oss så heldige som har så bra og hyggelig mannskap ombord : )
Elisabeth