vis!

Meneldor logboek
Lestraden
Wed 21 Sep 2011 09:28
21:09.11, “29:28.35N 15:46.04W”
 
Nadat ik vorige blog getypt had, bleek er weinig van waar te zijn. Albert had beet met de hengel! Samen met Ron een mooie kleine tonijn binnengehaald, wel weer braaf vrijgelaten. Kort daarna volgde kleine fonteinen van waarschijnlijk Pilot whales (Griend). Ze kwamen alleen niet dichter bij de boot kijken, maar er is toch leven in de zee! De nacht begon donker met super veel sterren, rond een uur of 2 kwam de halve maan op, die ons flink bij scheen de rest van de nacht. Nu schijnt het zonnetje en zeilen we halve wind. Na gister hebben we geen beesten meer gezien in de zee, maar we blijven zoekenKnipogende emoticon. In de nacht heeft een vliegende vis ons dek besprongen, we kwamen er net pas achter dus hij heeft het dek gestrekt verlaten.
 
_DSC0055