Verwaaid in Dartmouth 3

Meneldor logboek
Lestraden
Fri 8 Jul 2011 21:46

De derde dag verwaaid. Papa en Albert zijn met de stoomtrein naar Painton gegaan en hebben daar een auto gehuurd. Zij zijn door het mooie natuurgebied Dartmore gaan rijden, waar papa altijd naartoe wil. Deze keer was het weer subliem, veulentjes en alles groen!

Mama en ik hebben vanochtend hardgelopen en vervolgens de hele dag geklust. Het pannenkast was aan de beurt en ja, mama en ik kunnen daar een hele dag over doen… maar wij denken dat het wel suprieur is (morgen is de test).

’s Avond hebben we in Painton gegeten met uitzicht over de baai van Torquay. Morgen waarschijnlijk naar Falmouth, de wind is nog niet top, maar dan kunnen we zondag hopelijk de lange trip pakken.

Ps. Bedankt voor alle leuke mailtjes als reactie op de blog.