eerste!!!

Meneldor logboek
Lestraden
Thu 8 Dec 2011 23:53
De Thindra is 18 uur na ons ook de haven binnengelopen, zij hadden net zoveel gemotord als wij!!!
DUS: Meneldor is eerste in de divisie geworden!!!!!!!!!!!!
Iedereen op de steiger is verbaast en feliciteerd ons, wel vragen ze waar de crew is...
De sfeer hier is echt heel relaxed, alles gaat op tempo 0. De haven is heel erg luxe en van alle kanten komen mensen die je willen helpen. Zoals de was doen, echt top om al die toch wel stinkende lakens en shirts een dag later opgevouwen en fris terug te krijgen! Meneldor verdient nu ook enig onderhoud na deze geweldige prestatie. Gisteren heb ik 2 uur in de mast gehangen om een nieuwe kraanlijn te trekken. Morgen ga ik denk ik weer om de vallen in te korten die gesleten zijn. De accupandemie grijpt om zich heen, Roald is dag en nacht voor ons in de weer voor een goed vaccin. Het is een vertrouwd gevoel zo iemand achter de hand te hebben die de systemen van de boot op zijn duimpje kent en de zaak op afstand functioneel weet te houden.
Don’t worry, be happy!