2 december

Meneldor logboek
Lestraden
Fri 2 Dec 2011 21:05
02:12.11, “16:44.96N 50:40.50W”
 
Verjaardagen voorbij, slingers weg, stiekem best wel saai zo’n grijsbruine bimini. Gisteren avond zei papa nog vol moed, als er weer een squall over komt moet je mij maar wekken anders ben ik in st Lucia en heb ik er geen meegemaakt. Nou het wakker maken was niet nodig want we waren een soort squall magneet. Maar alles goed verlopen en op den duur word je er nog best handig in dat reven. Vandaag kwam het zeer warme zonnetje weer boven en bleef het hard waaien. Eerlijk gezegd, ik heb nog nooit zulke hoge golven gezien als vandaag...maar Meneldor gedraagt zich top en we surfen er soms wel met 12 knopen vanaf! Nu is het weer donker en hebben we de klok weer een uurtje verschoven, het is hier nu 3 uur vroeger dan bij jullie.
Albert had er vanochtend de balen in dat we van koers waren geraakt door een squall, hij moest met de wind meedraaien en voor bijna Noord. Als klapper op de vuurpijl hoorde hij toen ook nog dat de Feeling Good twee mijl was ingelopen... (van de 40Knipogende emoticon). Maar gelukkig hebben we dat vandaag weer goed kunnen maken en zoals op de foto te zien kunnen we Albert altijd weer opvrolijken bij happy hour en natuurlijk met de topsnelheid die we lopen!!
 
20