st Lucia!!!

Meneldor logboek
Lestraden
Tue 6 Dec 2011 14:43
06:12.11, “14:04.41N 60:56.97W”
 
Vanochtend 4.09 uur, (9.09 uur nederlandse tijd) zijn wij over de finish gegaan!!!
De aanloop ging goed en hebben in het donker de haven kunnen vinden. Het vlaggenschip had een duidelijk zwaailicht en in de haven werden we ontvangen met rumpunch en een heerlijk biertje. Vlak achter ons finishte Sydney Rock, wij zijn hen deze reis denk ik wel 7 keer tegen gekomen! Wij hebben hen aangepakt en met hen de champagne laten knallen! Echt heel leuk om dit met een andere crew te vieren!
De motoruren zijn opgegeven Feeling Good heeft 69 uur gemotord, wij hebben 25 uur gemotord... reken uit je winst! Nu moet alleen de Thyndra nog binnen komen, hopelijk heeft hij ook wat uren gemotord anders gaat hij ons kroontje inpikken.
Over een paar dagen weten wij de definitieve uitslag, maar wij willen jullie nu alvast bedanken voor de leuke mails en oppeppers die we ontvangen hebben! Zonder al deze aandacht hadden wij niet uit onze dipjes gekomen en zeker het kroontje niet zo lang gedragen!