Salcombe

Meneldor logboek
Lestraden
Sat 9 Jul 2011 21:17
09:07.11, “50:14.01N 03:46.04W”
 
De planning van vandaag was om zo ver mogelijk richting het westen te varen, dit is niet helemaal gelukt... Met wind en stroom tegen gingen we wel geteld 1 mijl per uur in westelijke richting. Ook de zee had er veel te veel zin in vandaag. Maar de kastjes gaven geen kik. Desondanks het besluit om Salcombe aan te lopen, voor ons een nieuwe haven. We liggen aan een mooring met subliem uitzicht en vanmiddag 30 wedstijdbootjes om ons heen. Uiteraard werden we door de havenmeester in het midden van het wedstrijdveld geparkeerd.
De dinghy werd opgeblazen om de finishing touches aan de mooring line te geven, gelukkig was een behulpzame havenmeester ons NET voor. ‘s Avonds film gekeken en genoten van een heerlijke kalfshaas, met dank aan de Kwartet.
Morgen een nieuwe kans richting het westen en hopelijk wil de wind ons nu zelfs ook richting het zuiden blazen.