madeira 2

Meneldor logboek
Lestraden
Sun 18 Sep 2011 12:55

Gisteren zijn we het eiland gaan verkennen, Albert en ik mochten rijden. Eerst naar de hoofdstad Funchal, vooral toeristisch met hele hoge flats, verder niet heel bijzonder. Daarna zijn we de berg op gaan rijden, 1800 meter hoog!!

Allemaal slingerweggetjes en een hele mooie omgeving. Op de top van de berg zaten we midden in een wolk, dus jammergenoeg geen uitzicht over zee. Daarna gelunched in een restaurant waar het vlees aan een spies in het vuur gebakken werd! Onderweg kwamen we ook nog een Forelkwekerij tegen, echt heel mooi aangelegd.

Toen we op de boot kwamen hadden we een klein probleem, de 2de li-ion accu was er mee opgehouden. Ook deze accu wordt te warm en schakelt dan uit. Vandaag is de boot dus een kleine accucentrale, de telefoon staat roodgloeiend en we zijn hard aan een plan B aan het werk. Morgen horen we meer.