jarige!!

Meneldor logboek
Lestraden
Wed 30 Nov 2011 20:47
30:11.11, “16:14.16N 43:43.90W”
 
jaaa, eindelijk is het weer zo ver! ik ben uit mijn hutje gekropen en het gaat veel beter! vanavond mag/kan ik eindelijk weer als een volwaardig crew lid meedraaien aan de wachten en blogmaster zijn. voor mij super fijn maar voor de rest zeker want het is toch wel erg druk als er iemand uitvalt.
maar nu genoeg over de ziekenboeg, want we hadden vandaag een feestdag!!
papa is jarig!! vannacht hadden mama en albert de slingers opgehangen, best een uitdaging in het donker op een wiebelboot.
zelf vond ik toch wel het hoogtepunt dat albert via de ssb radio het gezegd had en daarna vanaf de eleanda (rassy 62) een groot koor klonk met happy birthday. Een paar uur later kwamen we een bootje tegen die we opriepen en jahor weer een geweldig koor! nouja leuker kan toch niet!! en waar ik zelf het meeste lol in heb dat albert morgen weer via de ssb zegt, me moeder is vandaag jarig... ben benieuwd of ze het geloven en nog zo’n geweldig koor krijgen voor mama!!
we varen nu heerlijk en in een rechte streep naar st lucia! hopelijk blijft de wind ons goed gezind!
 
17