Bunkeren in Brighton

Meneldor logboek
Lestraden
Mon 4 Jul 2011 13:00

04:07.11, “50:48.36N 00:05.62W”

 

Een hele mooie nacht! Jammer genoeg weinig wind, maar daardoor ook weinig golven. Heerlijk om even in te slingeren. De ‘shipping lane’ was wel erg druk, dus de wachten vlogen voorbij. Nu blauwe lucht en echt bikiniweer! We zijn even water en diesel aan het bunkeren in Brighton en varen zo weer verder aangezien het weer helemaal top is (iets meer wind uit het oosten zou wel fijn zijn).

We hadden wel een klein malleurtje, de Guardian Bell moet nog even aan ons wennen;)  Er kwam een zeillat uit het zeil dus ik ben de mast in gegaan en moet bekennen dat het best tegen viel met al dat geslinger, maar het is gelukt. Verder begon de ankerlier uit zichzelf te draaien, we verdenken de kleine zeeduiveltjes.

 

Marion

 

 

 

 

JPEG image

JPEG image