Figuera de Foz

Meneldor logboek
Lestraden
Mon 18 Jul 2011 20:47
18:07.11, “39:57.22N 9:02.27W”
 
Het was 75 mijl varen naar Figuera de Foz. We hadden weinig wind dus net een motorboot. Rond een uur of 18.00 kwamen we in de haven aan, een mooi aangelegde haven, maar weer erg verlaten. Toen we aan de borrel zaten en papa het weer aan het bekijken was, was de borrel snel over. Aankomende dagen komt er zeer harde wind aan en dit dorpje is nou ook weer niet zo boeiend. Het beste is om weer te vertrekken en een nacht door te varen zodat we in de buurt van Lissabon liggen, wat natuurlijk een leukere plaats is om verwaaid te liggen.
We varen nu dan ook weer verder en de zon is net onder. Overdag zagen we super veel visserstonnetjes, maar hopelijk varen we er vannacht omheen, aangezien we ze nu niet meer kunnen zien.
Net heerlijk gegeten en die tussenstop was toch ook niet verkeerd.