We leven nog, ja we leven nog

Caiman
Mon 24 Nov 2008 13:29
Alles is hier te gek. De start was te mooi voor woorden. Werkelijk 1000den mensen op de kant die ons vaarwel woven. We kregen er allemaal een brok van in de keel. Na een uur van dartelen om elkaar heen viel eindelijk ons finishschot. Nu even niets. Spi op en genieten. Met een stevige NNE gleden wij de nacht in, tot 10 knp op de teller en een heerlijk briesje. Alle systemen werken naar behoren, het nieuwe hydroliek, de GPS, de telefoon, laptop, echt alles. Ook het onderwaterschip is nog op zondag 10:00 volledig gepoets door Martijn en Jan.
 
Vlak voor het eten, Marten aan het roer broachte we stevig. De guy was geknapt. Eten all over the place, maar gelukkig genoeg vlotte handen om de boel te klaren. Amarins is nog niet helemaal wel. Heeft volgens mij wat te hard gewerkt en is het varen op open water nog niet gewend maar dat komt vanzelf. Marten is inmiddels bijgeslapen en doet alles in een moordend tempo. Jan heeft last van al het zaagsel maar dat kan ook bijna niet anders. Rinke heeft na de broach nog even de reeflijnen in het achterlijk genkoopt, hangend aan een val (zorry mam van Rinke, ze is nu eenmaal het lichtste). Pa slaap zijn slaap. Martijn is vollop in de eniet modus. Rustig als altijd.
 
Gelukkig gaat het klussen nu gewoon door, maar dan zonder winkelbezoek.
 
Tot water.
Names alle bemanningsleden

PNG image