Eten, eten en nog eens eten...

Caiman
Sat 22 Nov 2008 17:53
Een pastaatje voor 2 personen is peanuts, een dinertje voor vier is erg leuk, maar voor 7 personen eten inslaan voor maar liefst 3 weken, is geen sinicure. Ontbijt, lunch, diner, borrel, lekkere-trek-snek, cup-a-soup voor de nachtwacht, en vooral veel, heel veel crueslirepen. Want een hongerende bemanning is geen goede bemanning, dus moet er goed gegeten worden. Afgelopen week ben ik druk bezig geweest met inkopen doen. Een winkelwagen of 5 vol. Ik ken inmiddels iedere straathoek van Las Palmas en kan al aardig onderhandelen op de Mercado Municipal. Erg leuk om te doen. Bijna jammer om hier weg te moeten. Maar na een fijn stukje zeilen wacht er weer een nieuwe, onbekende kust. Tot over 2/2,5/3 week!
 
Liefs, Amarins


Chat met al je vrienden. Nodig ze nu uit voor Messenger!