Duiker onder boot

Caiman
Tue 18 Nov 2008 19:34
We hebben hem gevonden. De timmerman, die kan klussen aan elektra, in het bezit is van z´n paddi, vriendelijk is tegen een zeer schappelijk uurtarief kutklussen doet. Mochten jullie het nog niet weten, we zijn hier met een echt Home improvement programma bezig en dan is alle hulp achter de schermen meer dan welkom. Hij heeft de gehele elektra vervangen, pa van advies voorzien over het uitruimen van de maden (is nog een verhaal apart) en een stukje voor ons gezwommen.
 
Inmiddels heeft hij ook de waterinlaat van de boot gevonden. Hij moest daar wel z´n duikpak voor aan. Voor John geen probleem. Zo te zien heeft hij er nog welhaast meer plezier in dan wij.
 
Goed dat er Johns op deze wereld zijn.
 
Groet,
Bart


Het beste van Windows, nu ook online. Deel jouw wereld met Windows Live. Download nu.

PNG image