Miss Gonogo

Caiman
Tue 18 Nov 2008 19:58
Morgen is het erop of eronder. De organisatie heeft een verschrikkelijke lijst met verplichtingen aangeleverd. Met de druk op de knop van de printer ligt er een additionele checklist zo lang als mijn arm. En het aardige is, je mag al heel wat gezeild hebben, maar een emmer zonder goed hengsel betekent wel dat je niet naar de overkant mag.
 
Vandaag hebben we al een eerste ´visit´ gehad van de RORC. ´Oh so polite´. Maar met een arendsoog weet zij elke fout, een duik onder de rader of een verbuiging van de regel te detecteren. Vanochten om 12:00 zijn wij begonnen om alle klussen zo veel mogelijk te maskeren. Alle rotzooi stond keurig op het voordek. Daar komt de RORC nooit, letterlijk!
 
Daarnaast hebben we het haar zo makkelijk mogelijk gemaakt. Ja het is een ze. Want wie weet er nu meer van veiligheid dan een vrouw. Allereerst, de boot is schoon (vanuit mannelijk perspectief). De boot leek er keurig bij te liggen. Alle veiligheidsmiddelen klaar voor inspectie. De gehele bemanning geknipt, geschoren en met rouwranden onder de nagels. Handje geven. En maar wachten op haar oordeel. Gelukkig voor ons kwam het niet zo ver. Ze hoorde dat wij niet waren ingedeeld in de Racing division. Dit moest een fout zijn. Daarna is ze eigenlijk alleen maar bezig geweest om voor ons de juiste certificaten boven tafel te krijgen.
 
Morgen 10:00 krijgen we een retry. Vingers crossed. Want als het aan miss Gonogo ligt dan doen we het veilig of we doen het niet.
 
Groet,
Bart


Het beste van Windows, nu ook online. Deel jouw wereld met Windows Live. Download nu.