Bijna alle bemanning is gearriveerd

Caiman
Tue 18 Nov 2008 19:25
Na vele vertragingen, gemiste vliegtuigen is bijna iedereen in Las Palmas. Het begon afgelopen zaterdag bij Bart en mij. We kwamen er in Barcelona pas achter dat onze aansluitende vlucht niet meer bestond. Na 7 uur wachten mochten we naar Madrid (daar wilden we natuurlijk niet zijn). Om vervolgens na nog een paar uur wachten naar Las Palmas te mogen vliegen. We hebben er uiteindelijk 15 uur over gedaan en kwamen om 03.30 pas aan. De volgende dag zouden Jan en Amarins vliegen. Na het inchecken en via allerlei Taxfree winkels heeft Jan een tour de Schiphol gemaakt langs vele douanecheckpoints, waardoor hij zijn vlucht gemist heeft. Amarins zat al wel aan boord en vloog alleen naar Las Palmas. Jan vloog uiteindelijk op maandag.
 
Inmiddels zijn we er bijna allemaal. Alleen Martijn komt morgen, als dat maar goed gaat?
 
Rinke


Het beste van Windows, nu ook online. Deel jouw wereld met Windows Live. Download nu.