Alle hens aan dek

Caiman
Fri 21 Nov 2008 19:29
De afgelopen twee dagen hebben we nog erg veel werk verzet. Tussen alle laatste klussen door werden de eerste boodschappen geleverd. Zes heen en weer sjouwende mensen. Twee personen die nog bezig waren met zagen, schroeven en heen en weer lopen met planken (voor de nieuwe accubak en het nieuwe aanrecht). Tussendoor onze John (de klusjesman) die nog bezig was met de laatste onderdelen van het elektrische systeem en de motor. Het zag er voor de boten om ons heen redelijk chaotisch uit. Bezorgde blikken die zich afvroegen: ´Are you going to make it in time?´ YES WE ARE!
 
We zijn nu (vrijdagavond) bijna klaar, zelfs de email en het weerprogramma zijn up and running. De laatste groenten worden in keukenpapier gewikkeld en de bananen worden ondergedompeld in water (om de tropsiche spinnen te verdrinken). Morgen staan nog een paar laatste klussen op het programma, en de schippersbriefing. En dan kunnen we heerlijk ´uitgerust´ naar de start varen. Wordt vervolgd.
 
Groeten,
Rinke


Het beste van Windows, nu ook online. Deel jouw wereld met Windows Live. Download nu.