Last day shipping

Caiman
Sat 22 Nov 2008 17:43
We hadden het zo goed gepland. Zaterdag zou onze lay day zijn. Alles zou in kannen en kruiken zijn. De boot gesouwd, nog wat kleine hebbedingetjes kopen en rustig aan de start gaan denken, met hier en daar een zenuwtic van deze en gene. Maar het bleek ook vandaag weer dat je deadlines hebt om naar toe te werken. En de deadline is van bovenaf opgelegd. We leven 17:50 lokale tijd. En Amarins is nog altijd de boot aan het afladen met last minute eten. Ik heb nog net een klok kunnen bemachtigen en een nieuwe radio. Martijn ligt in  het water om de baard van de boot te steken. marten heeft alle zeilen net gesouwd, pa doet een wasje, en Jan is nog even zijn werkachterstand aan het wegwerken. Rinke laat zich niet gek maken. Zij is ook haar laatste dingen aan het afdwerken, heeft net twee uur in de mast gehangen (we waren haar zat). Maar we zijn er klaar voor. Helaas geen personal shoppin maar business as usual Last minute shippin.
 
Morgen het eerste bericht van de boot.
 Chat met al je vrienden. Nodig ze nu uit voor Messenger!